Gå tilbage

Firmaabonnement

Til firmaer:
Som noget nyt kan man købe et firma abonnement til Åstrup Fitness. Ved mere end 10 medlemmer opnår firmaet 10% rabat og ved mere end 25 medlemmer opnås 25% rabat på abonnementerne.

For indgåelse af firmaaftale kontaktes fitness@Storborg.dk. Åstrup Fitness skal have en liste over navnene på de medarbejdere, firmaaftalen skal gælde.

Hver måned vil abonnementerne blive faktureret firmaet vedhæftet en liste over de tilmeldte medarbejdere, så firmaet kan dobbelttjekke, at listen er up-to-date.

Medarbejderne tilmelder sig derefter på normal vis under punktet firmamedlemsskab og der skal ved tilmelding anføres firmanavn.

Til medarbejderen:
Hvis du skal tilmelde dig en under en firmaaftale, klikker du blot på tilmeld og udfylder dine oplysninger. Husk at angive dit firmas navn i feltet med firmanavn! Er du allerede medlem kan du maile til fitness@storborg.dk så søger Åstrup Fitness for at tilknytte dig aftalen.

Du skal derefter møde op i fitness, når der er instruktører til stede (se vagtplan fitness) og få introduktion og udleveret nøglebrik. Vi kan godt arrangere en introduktion for en hel gruppe.

På hjemmesiden kan du desuden booke holdtræning og synergy cykling på samme måde som de alm. medlemmer.

Tilmeld dig firma aftale 10% (for mere end 10 medarbejdere):

Tilmeld dig firma aftale 25% (for mere end 25 medarbejdere):