Håndbold udvalget

Carina Kruse

Referater

Referat af ÅHG-møde 28.5.19

1) Møde med Anna Heide (DHF)

• Håndboldkaravane afholdes for 7. årgang enten 23/26.8
  • Håndboldkaravane for 3. årgang afholdes 6.9
  • Klubdag afholdes for alle tilknyttet håndboldafdelingen - spiller, forældre, trænere, ledere, frivillige... lørdag d. 7.9 fra kl. 10
  • Anna gav os en masse ideer til dagens indhold. Ideerne bearbejdes på næste møde, så endelig invitation kan udsendes lige efter sommerferien.

2) Siden sidst

• Klubaften 3.6 fra kl. 17 ff. Rikke minder alle medlemmer om dette. Folderen vedlægges.
  • Vi afholder for hele foreningens medlemmer, trænere, forældre foredrag d. 24.9 kl. 19 om "Mobbefri Forening", hvor alle kan få gode værktøjer til at inkludere alle i foreningen så trivslen og klublivet fremmes.
  • Vi mangler en tovholder, der vil styre processen med at anlægge en Beach Håndboldbane ved hallen.
  • Trænerne til seniorerne er stort set på plads
  • Der mangler stadig trænere og hjælpere til nogle af ungdomsholdene. U15 pigerne skal spørges angående hjælperopgaver.

3) Håndboldskole

• Afholdes i uge 32, mandag til onsdag for U8 - U12. Prisen på kr. 575 indeholder fuld spillerdragt fra DHF, frokost og træning fra 9-15. Tilmelding via DHF`s hjemmeside.
  • Vi mangler stadig praktiske hjælpere mandag og onsdag.

4) Open By Night

• Vi har ikke kunnet finde hjælpere nok, så engagementet i Open By Night opgives i år. Næste år skal vi være hurtigere ude.

5) Fitness

• Vi skal fremadrettet være bedre til at melde ud, at vi har en rigtig god aftale med Fitness om nedsat kontingent her, hvis man også er medlem af håndboldafdelingen.

6) Næste møde

• 17.6 kl. 17