Køb og betaling af abonnement til Åstrup Fitness

Gå tilbage

Her er 2 trin, som du skal følge:

Trin 1.
Først skal du indmeldes i Åstrup Idrætsforening. Det koster ikke noget.
Er du allerede medlem (fx har betalt for januar) gå direkte til Trin 2

Nu får du tilsendt via email eller sms dit personlige login og kode
Du er nu klar til at købe den type abonnement, du ønsker.

OBS! Systemet regner automatisk ud, hvor mange dage der er tilbage i måneden og lægger dette sammen med næste måneds betaling og evt. depositum for nøglebrik (For fri holdtræning skal der ikke bruges nøglebrik). Pengene bliver trukket på kontoen natten efter tilmeldingen. Derefter trækkes det månedlige abonnement til den første i den efterfølgende måned. (Fx ved tilmelding 20/2 laves næste trækning 1/4)

Trin 2.
Vælg nu dit abonnement: