Beach Party

Til forsiden


Tak for hjælpen til alle frivillige ved Beach Party 2017.

Åstrup IF ved Åstrup/Hammelev Fodbold og Åstrup/Hammelev-Grenaa Håndbold har i fællesskab igen i år haft til opgave at skaffe over 200 frivillige til Radio ABC Beach Party 2017, der den 15. juli blev afholdt i absolut godt sommervejr på Grenaa Strand.

Godt 10.000 gæster til årets Beach Party havde en god dag i selskab med hinanden og musikken fra scenen. Forinden havde de frivillige fra Åstrup IF planlagt den frivillige indsats med personale til opsætning af flere kilometers hegn over 3 dage, bemanding af hegnsvagter, finde folk til billetsalg, personaleindgang og barerne, samt nedtagning af hegn.

Efter en ihærdig indsats fra logistikken bag den frivillige indsats i Åstrup IF, lykkedes det at komme i mål de sidste dage med den frivillige hjælp, således alle opgaver blev løst på en god måde.

Mange frivillige gik hjem med en god følelse af, at have været med til en fælles indsats, hvor man rent faktisk fik hygget sig med opgaverne i fællesskab med god mad undervejs og muligheden for en fribillet.

Både fodbold- og håndboldafdelingen i Åstrup IF retter hermed en stor og velment tak til alle frivillige, hvor en del tog flere vagter.

Tak til jer alle - I var seje og gjorde en forskel, og er med til at give Åstrup IF muligheden for fortsat at kunne give gode sociale og sportslige oplevelser i foreningen i et sundt og aktivt fritidsliv.