Til Fitness forside

Kom til Fitness Tryday i Åstrup Fitness.

Søndag den 27. januar 2019 kl. 13 – 16

Fitness er for alle – prøv selv!

Søndag den 27. januar kl. 13-16 holdes der Fitness Tryday i Åstrup Fitness med smagsprøver på forskellige fitnessaktiviteter.

• Har du lyst til at komme i gang med at træne?
  • Eller måske prøve en anden form for træning, end du er vant til?

Så er det oplagt at hoppe i træningstøjet søndag den 27. januar og tage til Fitness Tryday i Åstrup Fitness ved Åstrup Hallen, hvor du kan prøve om fitness er noget for dig.

Det er Åstrup Fitness som står bag arrangementet, der holdes samme dag i foreninger med fitness landet over.

”Udover at give deltagerne en sjov dag og nogle gode træningsoplevelser, håber vi, at endnu flere får lyst til at dyrke fitness hos os. Foruden at give smagsprøver på vores fitness, vil vi nemlig gerne vise, at vi er en forening med plads til alle,” siger Maria Zelina Storborg, som er med til at arrangere foreningens Fitness Tryday – og som selv er instruktør.

Man behøver ikke at have trænet før eller at være medlem for at deltage i Fitness Tryday. Idéen er nemlig, at man helt uforpligtende kan prøve forskellige fitnessaktiviteter.

I Åstrup Fitness er der mulighed for at prøve vores helt nye Tomahawk Life Fitness IC7 cykler og forskellige typer holdtræning fx Zumba, HitFitDance, Core Træning og CrossDance samt naturligvis styrketræning.

”Vi håber selvfølgelig, at nogle af deltagerne får lyst til at melde sig ind efterfølgende,” siger Maria Zelina Storborg, som er formand for Åstrup Fitness

Billede: På Fitness Tryday kan du kickstarte formen og finde din fitnessfavorit.

Fakta om Fitness Tryday

Fitness Tryday er en landsdækkende event, der holdes den sidste søndag i januar i foreninger landet over. Idéen er, at man kan prøve diverse fitnessaktiviteter, og f.eks. teste om Zumba er noget for én, inden man tilmelder sig et abonnement.

Eventen er for alle uanset alder og niveau, og håbet er, at flere efterfølgende har lyst til at dyrke fitness og melder sig ind i en forening.

Det er Bevæg dig for livet – Fitness, den fælles fitnessafdeling for DGI og GymDanmark, der overordnet står bag Fitness Tryday. Selve arrangementerne står de lokale foreninger selv for.

Se mere på bevaegdigforlivet.dk/fitness

Yderligere oplysninger se begivenheden på Åstrup Fitness facebook, Klik HER

2019: Få en unik mulighed

Tag med Åstrup Fitness til Marbella Fitness Camp!

Den 5. – 12. maj 2019

Pris kun 5995 inkl. dans, mad, transfer m.v. Du skal kun betale flyet.

En uge med masser af dans, fitness, sol og socialt samvær i selskab med den kendte danser Michael Olesen og vores egen instruktør/formand Maria Zelina Storborg.

Normalt er danse-ugerne med Michael Olesen på Marbella Fitness Camp udsolgt med det samme, men helt ekstraordinært får Åstrup Fitness’ medlemmer fortrinsret til pladserne i denne uge.

Du kan rejse alene sammen med gruppen, men må også tage din veninde, kæreste, store børn eller naboen med 😊

De behøver ikke at være medlem af Åstrup Fitness, men skal tilmelde sig gennem dette link:

Læs mere og tilmeld dig her:

Følg os på Facebook:

Klik på billedet: