Fodbold

Til afdelinger

Til forsiden


Udvalget

Træner Team

Træningstider

Kontingent satser

Kontingentbetaling

Vejledning kontingentbetaling

Nyheder

Om ÅHF

Kun støvler udenfor

Galleri

Årgang 2003

Årgang 2001

Årgang 2000

 

ÅHF Sponsorer

 

Udvalg:

FC Djursland
Kampfordeler/Spillercertifikater
Materialeudvalg
Talentudvalg

 Hjemmeside

 

Åstrup Hammelev Fodbold

Sport 24 Cup 2018 i Åstrup Hallen


Åstrup Hallen danner igen rammerne for det traditionsrige fodbold indendørs stævne.

Indendørs fodboldstævnet Sport 24 Cup afvikles igen i Åstrup Hallen i 2018. Sport 24 Cup 2018 afholdes over 3 spilledage i Åstrup Hallen / Åstrup Fritidscenter, Mellemstrupvej 21, 8500 Grenaa. Hoved sponsorerne er Sport 24, Lillgade 2 i Grenaa samt Sparekassen Djursland.

Åstrup/Hammelev Fodbold er arrangør af det traditionsrige indendørs stævne, der afholdes henholdsvis lørdag den 24. november, lørdag den 1. december og søndag den 2. december i 2018.

Stævnet er primært på B og C niveau i alle årgange. Der må anvendes mix hold. Der er tale om fodbold for børn, ungdom og senior, således kan alle være med i bredde fodbold regi. 

Stævnet er et breddestævne og afvikles efter DBU’s Fair Play-principper. Det vil blandt andet sige, at alle spillere, trænere, ledere og forældre respekterer hinanden og udviser Fair Play samt undgår protester og udvisninger. Alle medvirker til at skabe en god stemning under stævnet. Spillerne hilser på modstandere og bane leder inden kampen. Målet er, at alle spillere går glade hjem, hvad enten de har vundet eller tabt. Sport 24 Cup afvikles i sportens bedste betydning.

Der tilstræbes deltagelse af 8 hold i hver årgang med opdeling i 2 puljer, afvikling af 3 puljekampe, 2 semifinaler og 1 finale kamp. Gode præmier til 1., 2. og 3. plads samt erindringsgaver til alle spillere. Lodtræknings præmier. Videre spilles der for ungdom og for U19/Senior på 7-mands mål med fast målmand, der må bruge hænderne. Net opfanget bag 7-mands målene er trukket stramt ned til overliggeren, så bolden er i spil når bolden skydes over målet.

En særlig afvikling i år er en U19 & Senior aften lørdag den 1. december fra kl. 17-22, hvor ÅHF giver bolden op fra de gode gamle dage i Åstrup, og indbyder til indendørs fodbold med fast målmand på baner med bander, samt 7-mands mål. En aften med gang i den til bold, musik samt sjov og hygge. Holdene kan være klubhold, sammensatte hold og firma hold.

Speak og musiksports under stævnet og for de yngste årgange vil der være såkaldte spurtpræmier og julemanden kommer forbi. I forbindelse med finalekampe præsentation af holdet under lysspot og musik.

Dommerbord og dommerkontor vil være bemandet under hele stævnet. Kiosken i Åstrup Hallen vil være åbent under hele stævnet.

Program udsendes ikke, men programmet kan ses på vores hjemmeside under Åstrup IF og facebook (Sport 24 Cup) samt information på www.staevner.dk. Program offentliggøres senest mandag før kampdag.

Se flere informationer om stævnet herunder, samt på stævner.dk

Se særskilt senior invitationen under nedenstående annonce

Kom og vær med!

Senior afdelingen i Åstrup/Hammelev Fodbold er her i den nuværende efterårssæson udvidet til tre spilletrupper i forhold til et Serie 3, Serie 5 og Serie 6 hold. Alle tre senior hold er kommet rigtig godt fra start i de første kampe. Alle holdene er ubesejret i forhold til Serie 3 spillede 1-1 mod Nørager og slog Mørke 1-0, Serie 5 vandt deres første kamp med 1-0 mod AC Norddjurs og det nye Serie 6 hold lagde ud med en 2-1 sejr over Auning.
Fodbold er ikke kun sejre, men også den sociale tilgang er vigtigt, netop som ÅHF er kendt for. De tre senior hold i Åstrup træner mandag, tirsdag og onsdage på Åstrup Stadion, så hvis du vil opleve fodbold på et godt socialt og sportslig plan, så kom og vær med.

Børnestævne på Åstrup Stadion 25. august 2018

Lokale børnestævner afholdt på skift mellem lokale klubber på Djursland har eksisteret i et par år. Det har vist sig at være et stort hit blandt børn og forældre, og stævnerne fortsætter. Et initiativ fra blandt andet mangeårige aktive Søren Chr. Nielsen i Åstrup/Hammelev Fodbold om at afholde lokale stævner, således de yngeste spillere ikke skulle fragtes langt i forældrenes biler, har vist sig at være en god ide. Klubberne AC Norddjurs, ÅHF, GIF og TRIF afholder disse stævner over et par timer på udvalgte lørdag formiddage hen over året. Om vinteren spilles der indendørs og om sommeren ude. Klubberne skiftes til at have en koordinator til at stå for stævnerne og samarbejdet. Der spilles 3-mands fodbold for de yngste og 5-mands fodbold for de lidt ældre. Ideen er at stille hold, der matcher hinanden og der spilles kun for at spille fodbold for sjov. Derfor er der selvfølgelig medaljer til alle og der kåres ingen vindere, for til disse stævner er alle vindere. Forældre er dommere, og der er en rigtig god positiv stemning til de lokale børnestævner. Således var der stævne senest lørdag den 25. august på Åstrup Stadion med mange børn fra de nævnte lokale klubber, og stævnet blev afviklet til stor tilfredshed. Næste gang, der afvikles et sådant stævne er AC Norddjurs værter i Ørum Djurs. 

Kattegat Cup 2018

ÅHF U19 fodboldholdet vandt i Kattegat Cup 2018.


Stort tillykke til ÅHF 2001/2002 holdet med sejren i finalen i årets Kattegat Cup for drenge U18. Tillykke til holdet for en solid indsats i alle kampene. De vunde kampe, blev bragt hjem til en sejr i finalen - og så endda i straffespark konkurrence. Stærkt spillet og kæmpet af de 17 drenge på holdet, som lod sommerferie være sommerferie for at være sammen om deres fodboldhold. Ikke mindst tillykke til trænerne Asbjørn og Audry for arbejdet. De bedste sportslige hilsner fra ÅHFs Fodboldudvalg til hele truppen - og tak for indsatsen.


2018:


Åstrup Multibane blev officielt indviet november 2017 og siden er banen senest i april blevet udvidet med en flot lang tribune langs banens ene langside. Tribunen falder perfekt ind i multibanens design og giver et flot udsyn over Åstrup Multibane. Der er tale om en helstøbt løsning med multibane, tribune og banelys. På den nye tribune kan man tage en velfortjent pause og se andre spille fodbold. 
Den helt ny tribune skulle fejres, og det hjalp godt 60 børn fra nogle af Åstru
p Stadions naboer i form af børn og voksne fra børnehaverne Regnbuen og Landsbyen med. Der var nemlig besøg af disse glade børn mandag den 28. maj. Børnene fik rørt sig sluttede af med boller inden turen gik hjem til børnehaverne igen. 
Åstrup IF indbyder alle naboer til at bruge Åstrup Multibane som et frirum for sport og motion samt en god snak og hygge på den nye tribune, så længe man passer godt på byens nye idrætsanlæg, der nu for alvor er indlemmet i Åstrup Fritidscenter.

 

Fodbold OPSTART

for børn født i 2005 & 2006:

 

Opstart for børn født i 2011 & 2012:

celle
GRATIS Fodbold LEGESTUE
Hver lørdag kl. 9.00-10.00

GRATIS Fodbold LEGESTUE. 
Hver lørdag kl. 9.00-10.00

For børn 0 - 6 år, og forældre samt bedsteforældre. 
Det skal være sjovt og hyggeligt. Vi leger og hygger med bolden, hula hop ringe og kegler med mere. Bevægelse for sjov. Trænerne Laura, Sofie og Sofie står klar til at tage imod. Kom og leg med - det koster ikke noget! Vi mødes hver lørdag kl. 9 - 10 i Åstrup Hallen. Husk inde sko og en flaske med vand!

celle


celle
celle
celle
celle
celle
celle
celle
celle
celle
celle
celle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

LIKE os

på Facebook

  

Klik på logoet

 

INFO til
Frivillige, ledere og trænere: