ÅIF info

Æresmedlemmer

Den siddende bestyrelse kan efter indstilling, udnævne medlemmer af foreningen som Æresmedlemmer, såfremt den indstillede har været frivillig, ulønnet træner eller leder 25 år i træk, eller 30 år i alt.

Æresmedlemmer bliver hædret ved klubbens årlige generalforsamling, eller ved andre foreningsarrangementer, med overrækkelse af diplom som bevis for titlen. Et kopi af diplomet med billede af æresmedlemmet ophænges i foreningens klublokale.

Nuværende æresmedlemmer er: Jørgen Josefsen, Jørgen Allermand, Bodil Nielsen, Ole Rasmussen, Hans Hald, Hanne Pedersen, Erling Kildahl, Ruddi Andersen, Kai Hansen, Anne Grethe Slot, Lotte Boje, Susanne Østergaard, Kresten Udsen, Tonni Udsen, Knud Kildal, Bent Pedersen.