Håndbold

Til forsiden

Til afdelingen

Stævner

Traditionen tro tager vi til stævner med ungdomsholdene, f.eks:

Tivoli Cup Friheden (Weekenden uge 37 - 2019)

Tivoli Cup Friheden udspringer af et mangeårigt samarbejde mellem IF Hasle KFUM og Tivoli Friheden. Tivoli Cup Friheden er et opstartsstævne, der foregår hvert år i Aarhus i midten af september, og som har fokus på bredden frem for eliten i ungdomshåndbold.

Stævnet blev første gang afholdt i 2003 og fungerer stadig som en sportslig og social optakt til sæsonen. Ud over håndboldkampene byder stævnet bl.a. på en hel aftens sjov og underholdning i Tivoli Friheden, hvor alle spillere og ledere får gratis entre og turbånd til alle forlystelser. 

Bjerringbro Cup (28.-30. december 2019)

Bjerringbro Cup bruges bl.a. til at sørge for, at julemaden ikke får lov at klistre fast på sidebenene. Men først og fremmest ønsker vi at fremme sammenholdet blandt de unge, ved at de deltager i forskellige flerdagsstævner. Der spilles i en masse haller i og omkring Bjerringbro. De unge mennesker bliver indkvarteret på Ulstrup skole.

Vi håber, det bliver en god social tur, hvor forældre har lyst til at kikke forbi.

Som optakt til Bjerringbro Cup afvikler vi JuleStævneBanko, som over 2 aftener i slutningen af november. Noget af overskuddet fra bankospillene går til hjælp til turen, idet håndboldafdelingen bl.a. betaler bus og startgebyr for holdene.


 

Følg os på Facebook:

 

 

_______________________________

Støt vores 

Sponsorer

Vi har så mange fantastiske lokale sponsorer, som støtter op om os på mange måder.

MEN husker DU at give din støtte tilbage?

Kig lidt nærmere på dem, og HUSK hvem det er når du skal handle, vælge bank eller har brug for nogle af de mange ydelser de tilbyder!

Klik her og se dem: Sponsorer