Nyheder hovedafdelingen

Til afdelingers nyheder

Nyheder hovedafdelingen

Årets forening 2015!

Til alle ledere, trænere og spillere i Åstrup IF.
En stolt dag. Vi blev kåret til årets forening i Norddjurs Kommune.
Og uden alle jer frivillige, ville dette ikke have været muligt! Så det er ligeså meget jeres fortjeneste!
-Jøsse

I forbindelse med Hurlumhej Dagen på Gl. Estrup lørdag 21. marts er årets kulturprismodtager, årets frivillige leder og årets forening blevet hædret. Priserne ledsages af 5.000 kr. som en anerkendelse fra Norddjurs Kommune for prismodtagernes store engagement.

Priserne tildeles personer, grupper eller foreninger, der er inspiratorer og igangsættere og giver Norddjurs Kommune positiv omtale.

Årets frivillige leder
Det blev Kai Hansen, OK Djurs, Åstrup IF, Åstrup Fritidscenter etc., der løb med titlen i år. I indstillingen til årets frivillige leder, står der blandt andet:

• Kai Hansen var med i opstarten af orienteringsløbeklubben OK Djurs tilbage i 1981,     hvor han pt. sidder som formand
  • han er med i hovedbestyrelsen i Åstrup IF
  • ansvarlig for ”Fysisk aktiv for sjov”
  • engageret i Åstrup IF’s årlige loppemarked
  • indtil for nylig formand i Norddjurs Fritidsråd
  • bestyrelsesmedlem i Norddjurs Idrætsråd
  • næstformand i Åstrup Fritidscenter
  • bestyrelsesmedlem  for Djurslands Turistforening, hvor han blandt andet  er ansvarlig for udgivelsen af orienteringskortet ”Kend Grenaa”
Følgende øvrige 6 var  indstillet til prisen – alle bredt forankret i det frivillige foreningsliv:

Pia Pedersen, Auning IF Gymnastik, Preben Vand, Grenaa IF Håndbold, Hans Ole Pedersen, Kom og dans, Grenaa, Ebbe Pedersen, Auning IF Fodbold, Maj-britt Mikkelsen, AC Norddjurs Volleyball, Jonna Bach, Nørredjurs Gymnastik og atletik forening

Årets foreningÅstrup IF blev valgt som ”Årets forening” 2015.

I indstillingen står der blandt andet om Åstrup IF:

• foreningen fejrer i år 50 års jubilæum, og der er et væld af aktiviteter i Åstrup, hvor et utal af frivillige hænder får hjulene til at dreje rundt.
  • nye tiltag er blandt andet ”Fysisk aktiv for sjov”, zumba og krolf, mens aktiviteter som håndbold, fodbold, badminton, folkedans, gymnastik, spinning og petanque ikke bare holdes i gang, men også udvikles. Petanqueafdelingen har fået et medlem på landsholdet!
  • Det årlige loppemarked, hvor rigtig mange mennesker lægger frivillig arbejdskraft, har stor betydning for foreningens økonomi, der er med til at generere udvikling og nye tilbud til medlemmer og borgere, der i forvejen ikke er aktive i Åstrup.

Følgende øvrige 3 var indstillet til prisen:

Grenaa IF HåndboldForeningen
Kom og dans, Grenaa