Nyheder

Til forsiden

 

Nyheder i afdelinger:

Badminton

Byggeriet

Fitness

Fodbold

Folkedans

Fysisk aktiv for sjov

Gymnastik

Hovedafdeling

Håndbold

Krolf

Petanque

Senior idræt

Volleyball

Åstrup Idræts Forening

Æresmedlem, Bent Pedersen

Årets leder, Mads Kildal Christensen

 

 

 

 

 

 

 

Åstrup IF: Vi byder flygtninge velkommen
August 2016

Artikel fra DGI Østjylland:
Åstrup Idrætsforening har med hjælp fra blandt andet DGI Østjyllands Flygtningepulje fået gang i flere forskellige projekter målrettet flygtninge og asylansøgere.

I Åstrup Idrætsforening byder de beboerne fra det lokale asylcenter velkommen. Det kommer nemlig både foreningen, flygtninge og lokalsamfundet til gode.Foto: Kai Hansen

I Åstrup er der gang i foreningslivet, og i den senere tid er en del potentielle nye medlemmer begyndt at have deres gang i idrætsforeningens haller og på fodboldbanerne. Det kom sig af, at beboerne på det nærliggende asylcenter i smug var begyndt at spille fodbold på baneanlægget, uden at der var lavet en aftale om det.

"De har omkring 140 mænd på asylcentret, og det er jo begrænset, hvad de har af faciliteter, så derfor er det helt naturligt, at de kommer over til os og spiller fodbold," udtaler Kai Hansen, bestyrelsesmedlem i Åstrup Idrætsforening.

I stedet for at bede dem om at holde sig væk... Læs mere, klik her....

 

NYT NYT NYT:

Volley er tilbage i Åstrup IF

Efter nogle års pause er det lykkedes at få en instruktør. Det er Casper Bramm, der kommer fra Rødovre for at læse it på Viden Djurs. Casper går frisk til sagen, og er kommet godt i gang med den første træning.

Der trænes alle tirsdage kl. 19.30 i træningshallen i Grenaa Idrætscenter. Mød bare op og se, om dette lækre spil er noget for dig. Der betales ikke kontingent den første måned.

Kontakt til Volley er Kai Hansen: Tlf.: 2445 2108 – spørg gerne.

Hjælp Åstrup Volley med at sprede budskabet om, at vi er startet. Begge køn og alle aldre er velkomne.