Håndbold

Åstrup/Hammelev-Grenaa Håndbold
-Djurslands største håndboldklub

OPSTART efterår 2019:
Klik på billederne for at få dem vist i stor størrelse

TILMELDING TIL HOLD: Klik HER

HÅNDBOLDENS DAG 2020

Hvor: Åstruphallen

Hvornår: Lørdag d. 11. januar kl. 14 - 16

Hvem: Spillere, venner, forældre. Alle er velkomne til en hyggelig dag med bold, lege og aktiviteter.

DAGENS PROGRAM:
13-14: Forældremøde i cafeteriet (fælles og holdvis)
14-16: Håndboldens Dag, hvor vi bl.a.:

• Skal score på Landin
  • Se hvor hårdt du kan skyde
  • Lave aktiviteter alene og i grupper
  • Spille spil
  • Få tatovering
  • Lave fotografi
  • og meget, meget mere...
Det bliver ekstra hyggeligt hvis DU kommer, og gerne sammen med en ven og/eller familien.

Vel mødt,
Hilsen dine trænere og Håndboldudvalget

_____________________

FIVE - A SIDE

Åstrup/Hammelev/Grenå Håndbold

Five-a-side Håndbold er et fem-mod-fem-spil på forkortet bane uden dommer, men med fuld knald på. En helt ny bold med et godt greb er udviklet til spillet, og der er masser af muligheder for at boltre sig, fordi bolden er blødere end en klassisk håndbold.

Småskader, en travl hverdag eller lidt bonuskilo på maven er ingen hindring for at deltage i denne skønne aktivitet. Den er for begge køn, men du skal være over 15 år.

Kom og prøv dette herlige spild 17.1, 21.2 og 13.3 - alle dage kl. 19. Så finder vi sammen ud af, hvornår vi gerne vil træne i 20/21

Det sociale er det bærende - så tag gamle venner med/andre forældre til håndboldbørn eller  løb chancen for at få nye venner.

Der vil hver gang være sjove samarbejdsøvelser, anderledes styrketræningsøvelser/ håndboldfitness samt Five-a- side kampe á 7 minutter. Der er garanti for at få svedt igennem.

Aftenen rundes af i cafeteriet.

Vel mødt

Jon og Karin

____

Støt os, hver gang du tanker
Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte os, hver gang du tanker.

Du støtter vores klub med 6 øre for hver liter, du tanker med OK Benzinkortet – uanset hvor du tanker i Danmark. Første gang du har tanket 500 liter, får klubben desuden en ekstra bonus på 250 kr. Det koster dig ikke ekstra at støtte – OK betaler hele beløbet.

Få et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten.

Har du allerede et OK Benzinkort?
Har du et OK Benzinkort i forvejen, kan du nemt få det tilknyttet vores klub. Du skal bare ringe til OK på 70 10 20 33 og oplyse vores klubnavn og dit kortnummer, så støtter du [klubnavn].

Støt lokalsporten ekstra meget:

Støt ekstra med el fra OK
Med el fra OK kan du støtte med ekstra 6 øre pr. liter. Og det er nemmere, end du tror. Du skal bare vælge imellem el til fastpris eller variabelpris på www.ok.dk/lokalsporten/el, så klarer OK hele skiftet fra det gamle elselskab til OK.

Støt ekstra med OK Mobil
Du kan støtte med ekstra 6 øre pr. abonnement, hver gang du tanker en liter. Du kan frit vælge den OK Mobilpakke, der passer dig og din familie bedst (dog ikke OK Mobil Basis). Du forhøjer din støtte til vores klub på www.ok.dk/lokalsporten/mobil.

celle celle

Følg os på Facebook:

HUSK:
Trænere, ledere, frivillige

22., 23. og 30. december
Ungdomshold skal hjælpe i Kvickly

25. december
Julebal

11. januar:
Kl. 13-14:
Forældremøder
Kl. 14-16: Håndboldens Dag
Kl. 16.30: Hygge og Bold for trænere, hjælpere, ledere.

18. januar Kl. 10.00
Generalforsamling i ÅHif