Håndbold

Tilbud på træningstøj

Åstrup/Hammelev-Grenaa
-Djurslands største håndboldklub

Støt os, hver gang du tanker
Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte os, hver gang du tanker.

Du støtter vores klub med 6 øre for hver liter, du tanker med OK Benzinkortet – uanset hvor du tanker i Danmark. Første gang du har tanket 500 liter, får klubben desuden en ekstra bonus på 250 kr. Det koster dig ikke ekstra at støtte – OK betaler hele beløbet.

Få et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten.

Har du allerede et OK Benzinkort?
Har du et OK Benzinkort i forvejen, kan du nemt få det tilknyttet vores klub. Du skal bare ringe til OK på 70 10 20 33 og oplyse vores klubnavn og dit kortnummer, så støtter du [klubnavn].

Støt lokalsporten ekstra meget:

Støt ekstra med el fra OK
Med el fra OK kan du støtte med ekstra 6 øre pr. liter. Og det er nemmere, end du tror. Du skal bare vælge imellem el til fastpris eller variabelpris på www.ok.dk/lokalsporten/el, så klarer OK hele skiftet fra det gamle elselskab til OK.

Støt ekstra med OK Mobil
Du kan støtte med ekstra 6 øre pr. abonnement, hver gang du tanker en liter. Du kan frit vælge den OK Mobilpakke, der passer dig og din familie bedst (dog ikke OK Mobil Basis). Du forhøjer din støtte til vores klub på www.ok.dk/lokalsporten/mobil.

celle celle

Følg os på Facebook:

Støt vores

Sponsorer

Vi har så mange fantastiske lokale sponsorer, som støtter op om os på mange måder.

MEN husker DU at give din støtte tilbage?

Kig lidt nærmere på dem, og HUSK hvem det er når du skal handle, vælge bank eller har brug for nogle af de mange ydelser de tilbyder!

Klik her og se dem: Sponsorer